Αποφώνηση

Τέλος και για φέτος το τουρνουά μας.

Ελπίζω να το διασκεδάσατε,  διατηρώντας το ενδιαφέρον σας ακόμη και για αγώνες που σε άλλη περίπτωση απλώς θα αγνοούσατε. Αυτό είναι άλλωστε και το concept του παιχνιδιού.

Συγχαρητήρια στους νικητές.

Στον Stone83 (160 €) που είχε εκπληκτικό σερί στους προημιτελικούς και ημιτελικούς δημιουργώντας μία διαφορά που του έδωσε τελικά τη νίκη.

Στον Nitse (90 €) που έκανε την έκπληξη στο φινάλε μπαίνοντας στην τριάδα στον τελευταίο κυριολεκτικά αγώνα.

Και στον Q (60 €) που πλασαρίστηκε ψηλά από τη μέση του τουρνουά και κατάφερε να διατηρηθεί παρ’ όλη την πίεση που ένιωσε (στον πόντο) από τους αμέσως επόμενους παίκτες.

Γεροί να είμαστε και την επόμενη φορά (ίσως σε δραχμές… θα δούμε…).

(κάπου εδώ είναι που γράφετε αυθόρμητα σχόλια για το πόσο πετυχημένο ήταν το τουρνουά, για τον εκπληκτικό διοργανωτή κλπ.)

«

Ένα Σχόλιο

  1. Το σχολιο του ΑLANIARI για τον νικητη που βλεπω πανω και αριστερα πριν ξεκινησει το τουρνουα πιστευω δεν ξεπερνιεται με τιποτα…Διορατικοτητα…Τι να λεμε τωρα….Συγχαρητηρια σε ολους τους συμμετεχοντες και κυριως στον διοργανωτη που ξεσκιζεται για να τα τσεπωνουν αλλοι…..Βιτσια ειναι αυτα!!Τελος να αναφερω οτι μαζεψα εμπειριες και στο μουντιαλ της βραζιλιας θα μαι εδω για να το σηκωσω…. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!

Σχολιάστε